Juridikskola för företag och privatpersoner

Juridikskola för företag och privatpersoner

Vill du lära dig mer om juridik för företag och privatpersoner? 

Vi har en sammanställd juridikskola för företag och privatpersoner här på vår hemsida och olika juridikskolor på LinkedIn, Instagram och Facebook. I våra juridikskolor lär vi ut juridik som kan vara bra för både för företag och privatpersoner att känna till.

Vi har en sammanställd juridikskola för företag och privatpersoner här på vår hemsida och olika juridikskolor på LinkedIn, Instagram och Facebook

Du kan använda den smidiga sökfunktionen i juridikskolan här på vår hemsida, för att hitta inlägg om inom det specifika sökordet. Du kan även kika på de olika kategorierna som vi har skapat och läsa våra inlägg därifrån.

Vår juridikskola är skapad för företag och privatpersoner som vill lära sig mer om allmännyttig juridik. Juridiken är en del av alla människors vardag och det finns konsekvenser för de som bryter mot gällande lagstiftning. Vårt mål är att lära ut juridik på ett lättförståeligt språk och att få fler att känna till sina rättigheter och skyldigheter. 

Juridikskolan är helt gratis för alla att använda

På vår Instagram förklarar vi bland annat juridiska begrepp, svarar på vanliga judiska frågor och skriver motiverande och inspirerande inlägg. Dessutom har vi regelbundet olika Quiz inom juridik på vår Instagram Story. Olika personer föredrar olika sätt att lära sig på och därför försöker vi variera vårt sätt att lära ut juridiska kunskaper på.

På vår Quiz är det korta frågor och svar. Även om någon svarar fel, visas det rätta svaret och på så vis kan deltagare ändå lära sig något nytt genom Quizen. Våra inlägg är däremot lite längre förklarande texter och passar för den som föredrar att läsa mer text.

På vår LinkedIn uppmärksammar vi bland annat om nya lagar och domar, nyheter som är relevanta och intressanta. Dessutom svarar vi även på olika klientfrågor som ofta innehåller typiska scenarion m.m. 

Vi skriver och granskar avtal till fasta priser

Vi på Digitala Juristerna arbetar med att skriva och granska avtal på distans, till både företag och privatpersoner. Våra priser är alltid fasta och du får alltid veta priset innan du anlitar oss. Här kan du se vår prislista med våra vanligaste avtal. 

Kontakta oss om du vill upprätta ett avtal eller har några funderingar.

Vill du få ett avtal granskat och förklarat? Mejla det till granskning@digitalajuristerna.se så återkommer vi med en prisoffert.

Varmt välkommen!