Vi samarbetar med många företag som erbjuder dig rabatter och förmåner.

Våra byråpartners

Vi samarbetar med många företag och våra byråpartners erbjuder dig rabatter och förmåner. Vi är stolta över att presentera våra klienter och företag som vi samarbetar med. Förutom våra tjänster och rimliga fasta priser, kan vi erbjuda dig rabatter och förmåner genom vårt samarbetsnätverk. Exempelvis kan du använda rabatterna för att utveckla din egen verksamhet. Därav kan du samarbeta med andra duktiga företag, för att nå framgång. Därför bör du hålla dig uppdaterad, för att inte missa några av våra nyheter eller erbjudanden! Det enda du behöver göra för att ta del av rabatterna är att hälsa från oss på Digitala Juristerna vid beställning. (Klicka på rubriken för att komma till hemsidan).
Om du driver ett företag och vill samarbeta, är du välkommen att kontakta oss.

Har du en produkt eller idé som behöver förklaras? Vi har nu ett samarbete med Expansionvideos som skapar animerade förklaringsfilmer som hjälper företag/organisationer att boosta sina varumärken. De har faktiskt nyligen producerat en film åt en kund som fått över 3 miljoner visningar. Här får du 10% rabatt på din första film! Allt du behöver göra är att hälsa från Digitala Juristerna.

Blueye utvecklar och designar appar & designar hemsidor och logotyper till fastpris! Programerarna och kunden kommer att ha kontinuerlig kontakt. Därav kan båda parter ska känna ett tryggt och pålitligt samarbete. Exempelvis genom att ständigt uppdatera varandra under arbetets gång. Blue Eye Technology ger dig  10% rabatt på första beställningen.

Keeper är en coachande redovisningsbyrå som hjälper dig att nå dina mål med hjälp av dina siffror. Dessutom är Keeper AB en nominerad framtidsbyrå med redovisning och siffrorna som grund. Eftersom de har ett fokus på den vitala rådgivningen, kan du få en effektiv process, ökad kontroll på din lönsamhet samt nå dina mål. En hälsning från “Digitala Juristerna” ger dig 10 % rabatt på första rådgivningen och 10 % rabatt på redovisning de första 6 månaderna. 

De hemsidor till företag och strävar efter 3 saker. Dessa är är effektivitet, pris och kvalitet. NåUt vill vara de billigaste i branschen men även de som producerat bäst kvalitet! Eftersom de också vill vara det enklaste valet för deras kunder, kan deras kunder enkelt, via några få klick ha projektet igång, utan krångel. NåUt.se ger dig  10% rabatt på din beställning, när du hälsar från oss!

Hembokat.se skapar, skräddarsyr och underhåller hemsidor till bostadsrättsföreningar. Det är en väldigt enkel och användarvänlig tjänst som kommer göra vardagen lättare för både styrelse som boende. Exempelvis att nå ut med information och att boka tvättid online! Bolaget bjuder er på de 3 första månaderna gratis när ni hälsar från Digitala Juristerna. 

In your face uf

De är ett UF företag som erbjuder specialdesignad marknadsföring till alla, från småföretagare till instagramprofiler, till ett billigt pris. Exempelvis är deras design och service är anpassad efter kundens behov, allt till mycket låga priser!  Företaget erbjuder dig 15% rabatt på första beställningen. Hälsa från oss för att få rabatten.

Sanericus Bygg AB erbjuder tjänster inom bl.a. lägenhetskonvertering, hyresgästanpassningar, renovering, byggservice samt till- och ombyggnationer. De är din förlängda arm som hjälper och förenklar just ditt projekt. Sanericus är ett familjeägt företag som tar ett totalansvar och anpassar sina lösningar efter dina unika förutsättningar och behov. Du erbjuds 10% rabatt på din offert bara du hälsar från oss.

Författare till boken Du & Dina Pengar – föreläser och inspirerar klart, konkret och uppmuntrande med hög igenkänningsfaktor kring såväl ekonomiskt självförtroende som arbetsglädje och konstruktivt tänkande. Investera i medarbetare med hjälp av vinnande insikter om möjligheter, mål och mindset för vardagen, både professionellt och privat. När du bokar föreläsningen VÄRT! får 15 % rabatt om du hälsar från D§J.

Onlinecoachen är en samlingsplats för personer som utför, behöver eller är intresserade av coaching. Samlingsplatsen är till för alla! De finns på Instagram, driver en blogg där de sprider erfarenheter, inspiration och kunskaper inom coaching samt en Facebooksida. De filar även just nu på ytterligare en spännande kanal för att sprida kunskap och lanserar den inom kort.

De arbetar med entrélösningar med skoputsmaskiner till kontor och offentliga miljöer inklusive fullservice. Skoputsmaskiner och skovård är ingen ny företeelse, men med deras koncept flyttas en tidsödande uppgift i hemmet, till en enkel och bekväm rutin där du arbetar eller är på väg. Exempelvis finns deras effektiva och välservade skoputsmaskiner på hotell, kontor, flygplatser, parkeringshus, tågstationer och arbetsplatser i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

En nätbutik där hantverkare enkelt kan sälja sina handgjorda produkter utan administrativt krångel. Vikten av att hjälpa och bevara traditioner inom hantverks- och hemslöjdsbranschen är hjärtat i Hantverkslagrets verksamhet. Att sälja sina produkter i nätbutiken frigör tid som hantverkaren kan använda till sin tillverkning. Du får härmed 10% rabatt på den administrativa avgiften när tjänstepaket tecknas, genom att hälsa från Digitala Juristerna.

De kartlägger och optimerar hur företags insatser inom marknadsföring ska fördelas. Därför att det skapar värde. Addli hjälper företag. Exempelvis med att skapa en struktur för arbetet, ta fram strategier och anordnar även utbildningar inom flera marknadsområden både online och hos kund. Hälsa från oss på Digitala Juristerna, så får du 10% rabatt på första beställningen.

Ett nätverk med fokus på social hållbarhet, där unga kvinnor får växa som individer tillsammans. De arbetar för ett jämställt och hållbart samhälle för morgondagens samhällsförändrare. Lucy stärker självkänslan hos kvinnor och bryter därigenom också traditionella mönster på arbetsmarknaden – och det är socialt hållbart!

De bedriver hemtjänst, ledsagning, avlösning och personlig assistans. Deras vision är att förnya och förbättra metoder och arbetssätt för att ta in sin tjänster i den moderna tiden med hjälp av vår tids teknik. Företaget vill ta kvalitén gentemot sina kunder och inom företaget till nya nivåer och arbetar för en bättre vardag, eftersom det behövs i vårt samhälle.

De säljer vackra postorderpåsar i olika färger som skiftar i metallic. Det ger en känsla av lyx och passar perfekt för företag som har en nätbutik. Köparen lär bli så nöjd och glad när de får paketet i en färgglad postorderpåse. Genom att ange koden SamarbeteDJ, får du 10% rabatt första beställningen.

Ett produktionbolag beläget i norra Skåne, som jobbar med att producera film i alla olika format för dagens sociala medier. Det är verkligen något som de är proffs på! De hjälper till i hela processen från idéarbete till produktion och distribution. Dessutom är de är nöjda först när kunden är nöjd! Du får 10% rabatt på första beställningen, om du hälsar från Digitala Juristerna!

Sållefteå Säkerhetstjänst är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsbolag med auktorisation att utföra bevakning med ordningsvakter och väktare i hela landet. De utför även övervakning av parkeringar och de erbjuder störningsjour till fastighetsägare, hyresvärldar mm. Bolaget har kollektivavtal med Transportarbetarförbundet och deras vakter är försäkrade via Fora.

Under förmiddagen den 15 November i Stockholm erbjuds entreprenörer, företagare, investerare och experter bättre möjligheter att mötas och utvecklas tillsammans. 100 investerare, entreprenörer och experter från deras nätverk kommer att delta på eventet. Digitala Juristerna kommer att vara på plats. Varmt välkomna till eventet: frukost och lunch med affärskontakter, gruppmöten och seminarium.

De producerar och säljer svenskt torrfoder gjort av alger till djur. Alger är ett hälsosamt livsmedel, rikt på vitaminer, mineraler, protein och nyttiga fettsyror. Alg Guttens strävar efter närproducerat foder med råvaror av hög kvalitet. Företaget är världsledande och just nu ensamma i branschen med MINST 100% klimatkompensering på sina produkter. Därför är de ett smart val av torrfoder.

Ett konsultföretag som hjälper företagare att hitta rätt köpare när de vill sälja sin rörelse. De finns i Malmö och förmedlar mindre och medelstora företag i södra Skåne och Öresundsregionen. De har lång erfarenhet och kunskap inom förmedling, stort kundengagemang och ger snabb feedback. Förmedlaren tar hand om hela affärsprocessen i de olika stegen från första mötet med värdering tills affärsöverlåtelsen är undertecknad och avslutad. Alla slags branscher är välkomna.

Trovisio är starten för en perfekt matchning mellan kund och konsult. I deras digitala plattform hittar kunder dig baserat på både kompetenser, intressen och drivkrafter. Tjänsten fungerar inte som de traditionella CV-modellerna. För konsulten innebär detta ett helt nytt sätt att ta sig vidare i arbetslivet.

Get.Gig är en gratis digital webbkonferens för dig som vill eller har startat eget som konsult och för dig som är nyfiken på utvecklingen av gigekonomin och möjligheter som digitala plattformar kan ge. Delta på eventet den 22 November via din mobil eller dator. Digitala Juristerna kommer att medverka och vi hoppas att vi ses där!

dg säkerhetstjänst

De arbetar på krogar, restauranger och andra evenemang. Tjänsterna som erbjuds är entrévärdar och annan personal tillfestivaler och har gerderobiärer på barer och nattklubbar. De utför ett viktigt arbete för att besökare och allmänheten ska känna sig trygga. Bolaget är verksamt i Sollefteå med omnejd.

hundgärin

Hundgärin drivs av Tania som är en hundinstruktör. Hon är specialiserad på att utreda hundar som har problem och hon inriktar sig speciellt på kamphundsraser. Tania driver ett mobilt hunddagis och erbjuder privata kurser samt tips och råd mm. Exempelvis inom specialhundsproblem.

CaterinGo är en smart tjänst för att hitta och beställa catering. Tjänsten gör det lättare att hitta cateringleverantörer i området, se vad de erbjuder och vad det kostar. Du beställer enkelt online och sparar tid, genom att lägga det du vill ha i varukorgen. Än så länge finns tjänsten i Stockholm.

Brandnewprofile är en modern e-handel där du kan beställa reklam- och profilprodukter med eget tryck och fri frakt. Gör en förfrågan och få en offert och designskiss inom en timme. Vi vet att moderna företag är i behov av dessa tjänster. Ange rabattkoden Digitala Juristerna och få 10% rabatt* på ditt första köp (*max 1000 kr).

Korg och Presentboden är en webbshop med unika korgar, presenter, interiör, vintageväskor och recept! De säljer atmosfär och design, noga utvalt för dig. Företaget erbjuder även konsulttjänster inom Hotell & Restaurang. Ange koden Digitalajuristerna i kassan och få 10% rabatt på din första order.

De är den lokala reklam- och produktionsbyrån som lever som de lär: Digitalt! Detta ger dem flexibiliteten att erbjuda sina kunder olika lösningar inom digital skyltning, social marknadsföring, radioreklam webblösningar och mycket mer. Dessa tjänster är verkligen viktiga för dagens företag. för att företagen ska synas i den digitala världen.

BrumApp är en säker och gratis samåkningsapp som gör det enklare för privatpersoner att resa mellan städer. De strävar efter ett miljövänligare samhälle och de stöds av många välkända profiler, företag, föreningar m.fl. Samåkning är ett alternativ till resor via tåg, buss och flyg. Res billigt via samåkning med BrumApp och hjälp samtidigt klimatet. Vi samarbetar med många företag där samåkning skulle kunna vara ett resealternativ.

Storegate erbjuder ett brett utbud av molntjänster som gör det möjligt för företag och privatpersoner att säkra, lagra, komma åt, dela och samarbeta med digital information dygnet runt. All information lagras i Sverige (GDPR-säkert) i Svenska servrar. Hos Storegate får du alltid svensk support vilket vi verkligen uppskattar! Eftersom vi samarbetar med många företag, behandlar vi alla personuppgifter enligt GDPR tack vare Storegate.

Invesity är en digital plattform för investerare och entreprenörer med syfte att effektivisera och förenkla processen för anskaffning av kapital. De har skapat en funktionell och smidig app. Vi rekommenderar alla startups och övriga företag att kontakta dem och ladda ner appen vid intresse av att finna lämplig investerare.

DCS gör det enkelt att ladda elbilen i hemmet eller på arbetsplatsen. De erbjuder helhetslösningar och skräddarsyr laddning efter kundens behov. De arbetar med de ledande tillverkarna av stolpar och skräddarsyr lösningar efter varje kunds behov. Vi tror starkt på denna bransch. Därför att vi ser fram emot en tid med endast eldrivna bilar.

Adview Nordic är en digital annonseringsbyrå som erbjuder digitala helhetslösningar inom webb och marknadsföring. De arbetar bland annat med SEO och skapar även kampanjer samt Google-annonser. Detta för att företag ska nå ut till sina kunder på bästa sätt. Vi samarbetar med olika företag och vet att det är viktigt att synas digitalt.

Carifly hjälper företag nå ut till fler kunder, på ett nytänkande sätt. De erbjuder ytor för annonsering på privatägda fordon i trafiken. Företaget jobbar lokalt runt de områden ni vill synas för att ge ert företag ett mätbart resultat.  Få 10 % rabatt när du hälsar från D§J.

De är programmerare och utvecklar appar och webbsidor efter kundens önskemål. I varje projekt förhåller de sig till tre grundstenar för att säkerställa att deras kunder blir nöjda, dessa är ledtid, kvalité och kostnad. Du kan få 10% rabatt på deras tjänster genom att hälsa från oss!

Den 17-18 November hålls Invest 360 Sweden ett mässevent kring smarta investeringar i Stockholm. Det är en helg för alla som vill lära sig mer om investeringar. Vi kommer att vara på plats och hoppas att vi ses där, varmt välkomna till mässan. Digitala Juristerna samarbetar med många företag och hoppas få träffa några av våra samarbeten på mässan.

Siffror.nu är småföretagarnas redovisningsbyrå. De hjälper egenföretagare med bland annat deklarationer, bokföring och de är duktiga på att förklara ekonomiska termer på ett lättförståeligt sätt. Vi samarbetar med företag som alla är i behov av stöd vid ekonomiska frågor. Hälsa från Digitala Juristerna och få 10% rabatt på första årsfakturan.

Hon är en fantastisk konstnär och illustratör, som illustrerar spel och böcker. Exempelvis för att förmedla en fin känsla till betraktaren och hon målar även på canvas. Linda håller även i utbildningar och deltar i många fantastiska utställningar. Hör av er till henne för mer information.

Tekniklagret erbjuder produkter inom audio och video. De tycker precis som vi, att att teknik ska vara användbart, enkelt och roligt. Därför tillhandahåller de smarta pekskärmar samt andra interaktiva lösningar och tillbehör för ett lyckat möte i dagens digitaliserade värld. Vi samarbetar med många företag som använder digitala lösningar.

Fönsterputs är en lokal aktör i Västerås, som även utför fönsterputsning åt företag och privatpersoner i närliggande städer. De använder produkter som är vänliga mot miljön vilket vi tycker är positivt. Dessutom kan privatpersoner utnyttja sitt RUT-avdrag för tjänsten. D§J samarbetar med många företag som håller till i stora lokaler, där denna tjänst kan vara till nytta.

De hjälper dig förbättra dina texter! Språkkonsulten kan hjälpa dig genom att få din bok korrekturläst, din hemsida granskad eller ge råd om hur du kan utveckla ditt skrivande mm. i och med att vi samarbetar med många företag, vet vi språket i hemsidan är otroligt viktigt för alla branscher. Detta kan språkkonsulten hjälpa dig med. Därav kan du ge läsaren ett bättre första intryck. När du hälsar från Digitala Juristerna, får du 10% rabatt på din första beställning.

De erbjuder förebyggande samtal samt terapi. Exempelvis mot psykisk ohälsa, både från mottagningar i Stockholm och via videolänk eller telefon. Det kan handla om ångest, stress, depression, kriser, relationsproblem mm. Sök hellre hjälp tidigt än sent! Du erbjuds 10% rabatt på ditt första besök.

Body Memory Therapy hjälper personer att bryta negativa mönster och att bygga upp ett beteende som är positivt. Vi samarbetar med diverse företag och vet att behovet av stöd är stort. Hos BMT står du som kund alltid i centrum och de erbjuder en coaching som förändrar. Besök deras hemsida för mer information om behandlingarna och läs deras recensioner.

VimedDjur.se är en webbtidning för personer som är intresserade av djur och de publicerar intressanta och läsvärda artiklar. Exempelvis har de  djurbloggar och olika forum på hemsidan för sina användare. Tidningen har ca 100 000 unika läsare per månad och är mycket uppskattad bland djurvänner.

Stäng meny
Call Now Button