Vi samarbetar med många företag som erbjuder dig rabatter och förmåner.

VÅRA BYRÅPARTNERS

Vi samarbetar med många företag och våra byråpartners erbjuder dig rabatter och förmåner. Vi är stolta över att presentera våra klienter och företag som vi samarbetar med. Förutom våra tjänster och rimliga fasta priser, kan vi erbjuda dig rabatter och förmåner genom vårt samarbetsnätverk. Exempelvis kan du använda rabatterna för att utveckla din egen verksamhet. Därav kan du samarbeta med andra duktiga företag, för att nå framgång. Därför bör du hålla dig uppdaterad, för att inte missa några av våra nyheter eller erbjudanden! 

Hälsa från oss på Digitala Juristerna vid beställning, för att ta del av rabatterna.
(Klicka på rubriken för att komma till hemsidan).

Vi samarbetar med Sharkh Design som är en ingenjörsbyrå. Sharkh Design jobbar med nya digitala affärsmodeller och kombinerar affärsförståelse och teknik. De hjälper dig med webbsida, webbshop, IT-lösningar, grafisk design och mycket mer. På sharkhdeisgn.se kan ni läsa mer om tjänsterna.

Hälsa från Digitala Juristerna när ni kontaktar dem, så får ni 10% rabatt på er första beställning.

Nielsen Företagsvädering erbjuder tjänster inom företagsvärdering, due diligence och M&A rådgivning. Christoffer Nielsen är personligen delaktig i den dagliga verksamheten. Värderingskonsultation ingår alltid i priserna.

Har du en produkt eller idé som behöver förklaras? Vi har nu ett samarbete med Expansionvideos som skapar animerade förklaringsfilmer som hjälper företag/organisationer att boosta sina varumärken. De har faktiskt nyligen producerat en film åt en kund som fått över 3 miljoner visningar. 

Här får du 10% rabatt på din första film! Allt du behöver göra är att hälsa från Digitala Juristerna.

Boka hantverkare har samlat ca 70.000 hantverkare i en och samma sökmotor. Deras syfte är att erbjuda en samlingsplats för beställare och hantverkare, och göra sökningen träffsäker! I slutänden gör den förenklade processen att ni spar tid, och dessutom snabbt kan sätta drömprojektet i rullning.

För Hantverkare: Hälsa från Digitala Juristerna och få 10% på Stora hantverkarlådan och en välkomstfilm på deras sociala medier.

Siffror.nu är småföretagarnas redovisningsbyrå. De hjälper egenföretagare med bland annat deklarationer, bokföring och de är duktiga på att förklara ekonomiska termer på ett lättförståeligt sätt. Vi samarbetar med företag som alla är i behov av stöd vid ekonomiska frågor. 

Hälsa från Digitala Juristerna och få 10% rabatt på första årsfakturan.

Keeper är en coachande redovisningsbyrå som hjälper dig att nå dina mål med hjälp av dina siffror. Dessutom är Keeper AB en nominerad framtidsbyrå med redovisning och siffrorna som grund. Eftersom de har ett fokus på den vitala rådgivningen, kan du få en effektiv process, ökad kontroll på din lönsamhet.

En hälsning från ”Digitala Juristerna” ger dig 10 % rabatt på första rådgivningen och 10 % rabatt på redovisning de första 6 månaderna. 

Hembokat.se skapar, skräddarsyr och underhåller hemsidor till bostadsrättsföreningar. Det är en väldigt enkel och användarvänlig tjänst som kommer göra vardagen lättare för både styrelse som boende. Exempelvis att nå ut med information och att boka tvättid online! 

De bjuder dig på de 3 första månaderna gratis när du hälsar från Digitala Juristerna. 

SEMIO är Google Ads-byrån som ser till att sina kunder syns då det räknas. Med full transparens och fokus på kundernas lönsamhet, skapar de lönsamhet i företags digitala kampanjer.

Hälsa från Digitala Juristerna och få 20% rabatt på kontouppsättningen.

 

Onlinecoachen är en samlingsplats för personer som utför, behöver eller är intresserade av coaching. Samlingsplatsen är till för alla! De finns på Instagram, driver en blogg där de sprider erfarenheter, inspiration och kunskaper inom coaching samt en Facebooksida. De filar även just nu på ytterligare en spännande kanal för att sprida kunskap och lanserar den inom kort.

De säljer vackra postorderpåsar i olika färger som skiftar i metallic. Det ger en känsla av lyx och passar perfekt för företag som har en nätbutik. Köparen lär bli så nöjd och glad när de får paketet i en färgglad postorderpåse. 

Genom att ange koden SamarbeteDJ, får du 10% rabatt första beställningen.

Författare till boken Du & Dina Pengar – föreläser och inspirerar klart, konkret och uppmuntrande med hög igenkänningsfaktor kring såväl ekonomiskt självförtroende som arbetsglädje och konstruktivt tänkande. Investera i medarbetare med hjälp av vinnande insikter om möjligheter, mål och mindset för vardagen, både professionellt och privat. 

När du bokar föreläsningen VÄRT! får 15 % rabatt om du hälsar från D§J.

De kartlägger och optimerar hur företags insatser inom marknadsföring ska fördelas. Därför att det skapar värde. Addli hjälper företag. Exempelvis med att skapa en struktur för arbetet, ta fram strategier och anordnar även utbildningar inom flera marknadsområden både online och hos kund. 

Hälsa från oss på Digitala Juristerna, så får du 10% rabatt på första beställningen.

Sållefteå Säkerhetstjänst är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsbolag med auktorisation att utföra bevakning med ordningsvakter och väktare i hela landet. De utför även övervakning av parkeringar och de erbjuder störningsjour till fastighetsägare, hyresvärldar mm. Bolaget har kollektivavtal med Transportarbetarförbundet och deras vakter är försäkrade via Fora.

Under förmiddagen den 15 November i Stockholm erbjuds entreprenörer, företagare, investerare och experter bättre möjligheter att mötas och utvecklas tillsammans. 100 investerare, entreprenörer och experter från deras nätverk kommer att delta på eventet. Digitala Juristerna kommer att vara på plats. Varmt välkomna till eventet: frukost och lunch med affärskontakter, gruppmöten och seminarium.

De producerar och säljer svenskt torrfoder gjort av alger till djur. Alger är ett hälsosamt livsmedel, rikt på vitaminer, mineraler, protein och nyttiga fettsyror. Alg Guttens strävar efter närproducerat foder med råvaror av hög kvalitet. Företaget är världsledande och just nu ensamma i branschen med MINST 100% klimatkompensering på sina produkter. Därför är de ett smart val av torrfoder.

Brandnewprofile är en modern e-handel där du kan beställa reklam- och profilprodukter med eget tryck och fri frakt. Gör en förfrågan och få en offert och designskiss inom en timme. Vi vet att moderna företag är i behov av dessa tjänster. 

Ange rabattkoden Digitala Juristerna och få 10% rabatt* på ditt första köp (*max 1000 kr).

Ett konsultföretag som hjälper företagare att hitta rätt köpare när de vill sälja sin rörelse. De finns i Malmö och har lång erfarenhet och kunskap inom förmedling, stort kundengagemang och ger snabb feedback. Förmedlaren tar hand om hela affärsprocessen i de olika stegen från första mötet med värdering tills affärsöverlåtelsen är undertecknad och avslutad. 

Lindelöws Ekonomibyrå är en modern redovisningsbyrå som arbetar effektivt med webbaserad bokföring och personlig rådgivning. På deras hemsida hittar du slimmade och prisvärda paketlösningar, skräddarsydda för att uppfylla det mindre företagets alla behov.

Hälsa från Digitala Juristerna och få 10% rabatt på första årsfakturan.

Storegate erbjuder ett brett utbud av molntjänster som gör det möjligt för företag och privatpersoner att säkra, lagra, komma åt, dela och samarbeta med digital information dygnet runt. All information lagras i Sverige (GDPR-säkert) i Svenska servrar. Hos Storegate får du alltid svensk support vilket vi verkligen uppskattar! Eftersom vi samarbetar med många företag, behandlar vi alla personuppgifter enligt GDPR tack vare Storegate.

De arbetar med entrélösningar med skoputsmaskiner till kontor och offentliga miljöer inklusive fullservice. Skoputsmaskiner och skovård är ingen ny företeelse, men med deras koncept flyttas en tidsödande uppgift i hemmet, till en enkel och bekväm rutin där du arbetar eller är på väg. Exempelvis finns deras effektiva och välservade skoputsmaskiner på hotell, kontor, flygplatser, parkeringshus, tågstationer och arbetsplatser i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Fönsterputs är en lokal aktör i Västerås, som även utför fönsterputsning åt företag och privatpersoner i närliggande städer. De använder produkter som är vänliga mot miljön vilket vi tycker är positivt. Dessutom kan privatpersoner utnyttja sitt RUT-avdrag för tjänsten. D§J samarbetar med många företag som håller till i stora lokaler, där denna tjänst kan vara till nytta.

De hjälper dig förbättra dina texter! Språkkonsulten kan hjälpa dig genom att få din bok korrekturläst, din hemsida granskad eller ge råd om hur du kan utveckla ditt skrivande mm. i och med att vi samarbetar med många företag, vet vi språket i hemsidan är otroligt viktigt för alla branscher. Detta kan språkkonsulten hjälpa dig med. Därav kan du ge läsaren ett bättre första intryck. 

När du hälsar från Digitala Juristerna, får du 10% rabatt på din första beställning.

De erbjuder förebyggande samtal samt terapi. Exempelvis mot psykisk ohälsa, både från mottagningar i Stockholm och via videolänk eller telefon. Det kan handla om ångest, stress, depression, kriser, relationsproblem mm. Sök hellre hjälp tidigt än sent! 

Du erbjuds 10% rabatt på ditt första besök.

Tekniklagret erbjuder produkter inom audio och video. De tycker precis som vi, att att teknik ska vara användbart, enkelt och roligt. Därför tillhandahåller de smarta pekskärmar samt andra interaktiva lösningar och tillbehör för ett lyckat möte i dagens digitaliserade värld. Vi samarbetar med många företag som använder digitala lösningar.