Ersätta äktenskapsförord

Ersätta äktenskapsförord

Ersätta ett registrerat äktenskapsförord

Har du ett registrerat äktenskapsförord som du vill ersätta med ett nytt? Vi hjälper dig upprätta ett nytt äktenskapsförord för att ändra eller ersätta ditt tidigare registrerade äktenskapsförord. För att ett äktenskapsförord ska vara giltigt, måste det vara signerat av båda makar samt registrerat hos Skatteverket.

Ersätta äktenskapsförord med ett nytt äktenskapsförord

Vi hjälper dig upprätta ett äktenskapsförord efter just ditt behov. Avtalet blir skräddarsytt enligt era önskemål och samtal och genomgång av avtalet ingår i våra alltid fasta priser.

Ett äktenskapsförord kostar 2500kr inklusive moms. Är du i behov av fler avtal får du gärna kontakta oss, så ger vi dig ett bättre paketpris. Dessutom får du möjlighet att diskutera ditt ärende närmare genom att ringa oss.

Här kan du se vår prislista med de vanligaste avtalen vi skriver.

Vi skriver och granskar avtal till fasta priser

Vi på Digitala Juristerna arbetar med att upprätta och granska avtal på distans till både företag och privatpersoner. Till skillnad från många andra juristbyråer tillämpar vi alltid fasta priser, som du får veta innan du anlitar oss. Dessutom arbetar vi på distans med klienter i hela landet och är inte beroende geografiskt.

Vi delar inte på några domstolsförhandlingar utan är specialiserade på avtalsrätt och mer exakt att skriva och granska avtal.

Behöver du ett avtal eller vill få ett avtal granskat av en jurist? Kontakta oss på 08-81 66 33 eller mejla oss via kontakt@digitalajuristerna.se så hjälper vi dig.

Varmt välkommen!