Kontakta oss

AVTALSGRANSKNING

Skicka det du vill att vi granskar till:

Granskning@digitalajuristerna.se

Vi återkommer därefter med ett fast pris för ärendet. Därefter väljer du om du vill anlita oss. I priset ingår juridisk rådgivning kring ditt ärende samt korrigering av avtalsinnehållet vid behov. Läs mer.

telefonnummer
08 - 81 66 33

Vi skriver och granskar avtal till fastpris. Här kan du läsa kort information om hur vi behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR: När du kontaktar oss för frågor om exempelvis juridikskolan, våra avtal eller när du anlitar oss, kommer vi att behandla de personuppgifter som du lämnar till oss. Vi behandlar endast de personuppgifter som är nödvändiga för oss att behandla. Exempelvis för att vi ska kunna kontakta dig, utföra arbetet och sköta faktureringen korrekt. När vi skriver och granskar avtal på distans till fastpris, ingår alltid samtal med en jurist. Det är viktigt för oss att du förstår avtalets faktiska innebörd och betydelse, innan du skriver under något. 

De vanligaste personuppgifterna vi behöver behandla är: namn, personnummer, adressuppgifter, telefonnummer och e-mailadress. Vi behandlar uppgifterna i Sverige, via våra Svenska underbiträden i Svenska servrar. Dina personuppgifter är viktiga för oss, därför värnar vi om din integritet. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Därför är vi helt ärliga avseende vår behandling av personuppgifter. Vi svarar gärna på eventuella frågor om behandlingen. Vid vår behandling av personuppgifter, iakttar vi stor försiktighet och delar inte ut sådana uppgifter till obehöriga.

Vi raderar personuppgifter som vi inte längre behöver, minst en gång per år. Detta gäller dock inte uppgifter som kan påverka lagringstiden enligt Bokföringslagen (1999:1078). Därav kan vi spara vissa uppgifter under längre tid, om det är nödvändigt för att vi ska följa lagen.  Du har alltid rätt att kostnadsfritt begära tillgång till, rättelse, ändring eller radering av dina personuppgifter som vi har lagrat. Du har även rätt till dataportabilitet, rätt att begränsa eller invända mot vår behandling och rätt att återkalla ett lämnat samtycke. Om du skulle ha något klagomål avseende vår behandling av personuppgifter, kan du meddela det till oss eller till datainspektionen. Läs mer om detta i vår dataskyddspolicy.

Stäng meny
Call Now Button