Granska allmänna villkor

Granska allmänna villkor

Vill du att en jurist ska granska ditt företags allmänna villkor? Vi granskar avtal på distans till fasta priser som inkluderar samtal med en jurist. Vi är specialiserade inom avtalsrätt och deltar inte i domstolsförhandlingar, eftersom vi arbetar på distans via dator och telefon.

Granska allmänna villkor och andra avtal

Behöver du hjälp med att granska allmänna villkor eller något annat avtal? Mejla avtalet till granskning@digitalajuristerna.se inklusive ditt namn och telefonnummer. Därefter återkommer vi med en prisoffert efter att vi gjort en bedömning av ärendets omfattning.

Vi behöver först se hur mycket som eventuellt måste kompletteras/redigeras och göra en bedömning av hur lång tid det kommer att ta. Sedan kan vi ge dig ett prisförslag med ett fastpris. Våra priser inkluderar alltid samtal och genomgång med jurist. Dessutom får du möjlighet att ställa frågor om ditt ärende. 

Vi skriver även avtal från grunden till fasta priser

Exempel på vanliga företagsavtal som vi skriver är AktieöverlåtelseavtalSamarbetsavtal, Kompanjonsavtal / AktieägaravtalAllmänna villkor och många fler. Alla våra avtal blir skräddarsydda efter just din situation och enligt dina önskemål. För oss är det viktigt att du har det avtalet du behöver och att du får svar på dina frågor.

Prislista med våra vanligaste avtal.

Om du inte hittar avtalet du behöver, är du välkommen att kontakta oss. Vi kan även erbjuda dig ett bättre paketpris, om du skulle behöva flera avtal eller flera avtalsgranskningar.

Gratis juridikskolor online

Vi driver tre gratis juridisk skolor på LinkedInFacebook och Instagram.. Följ oss om du är intresserad att lära dig mer om juridik. Vi beskriver bland annat juridiska begrepp, uppmärksammar intressanta nyheter, förklarar nya lagar/lagändringar och mycket mer. 

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill beställa ett avtal. Vårt telefonnummer är 08-81 66 33 och du kan även mejla oss på kontakt@digitalajuristerna.se.