Erbjuder delbetalning – avtal och avtalsgranskningar

Erbjuder delbetalning – avtal och avtalsgranskningar

Digitala Juristerna erbjuder delbetalning vid beställning av avtal och avtalsgranskningar

Vi är en digital juristbyrå som skriver avtal samt genomför avtalsgranskningar på distans och erbjuder delbetalning. Vi arbetar enbart med fasta priser. Våra klienter är både företag och privatpersoner, men vi arbetar främst med företag. Storleken på företagen varierar, alltifrån startup till mer etablerade företag. 

Delbetalning 

Både större och mindre företag kan vara i behov av delbetalning vid beställningar av varor eller tjänster. Delbetalning är ett sätt att sprida ut kostnaden över tid och kan vara nödvändigt i vissa fall, för både privatpersoner och företag.

Därför erbjuder vi våra klienter förmånlig delbetalning vid beställning av våra avtal eller avtalsgranskningar. Delbetalningsplanen sker individuellt utifrån din situation och ingen ränta tillkommer. Det är viktigt för oss att du har det avtal du behöver och att du kan betala i en takt som passar dig.

Paketpris 

Om du är i behov av flera avtal kan vi även erbjuda dig ett bättre paketpris. När en jurist arbetar med ett ärende och är insatt i det, går det snabbare att skriva avtalen och därmed kan vi erbjuda ett bättre pris.

Prisbedömningen för paketpris sker individuellt beroende på din situation och vilka avtal det gäller.

Vill du upprätta ett eller flera avtal? Kontakta oss så hjälper vi dig. Du är välkommen att ringa oss på 08-81 66 33 eller mejla till kontakt@digitalajuristerna.se.

Fasta priser

Exempel på avtal vi skriver:

Här kan du se vår prislista med våra vanligaste avtal som vi skriver eller granskar.

Avtalsgranskning

För att göra en prisbedömning av en avtalsgranskning, måste vi först se avtalet. Mejla det till granskning@digitalajuristerna.se, inklusive ditt namn och telefonnummer, så återkommer vi med en prisoffert. I priset ingår samtal och genomgång med en juris och eventuella justeringar i avtalet vid behov.

Gratis juridikskolor

Är du intresserad av att lära dig mer om juridik? På LinkedInFacebook och Instagram har vi tre olika juridikskolor, där vi lär ut juridik som kan vara bra för alla att känna till helt gratis. Vi svarar bland annat på juridiska frågor, förklarar begrepp, har olika Quiz, uppmärksammar nyheter och nya lagar m.m. För oss är det viktigt att alla i samhället känner till sina rättigheter och skydligheter. Därför har vi startat våra juridikskolor för att lära er mer om juridik på ett enkelt och roligt sätt.