Öppettider: Alla dagar 09:00-20:00

JURIDIKQUIZ

Här kan du testa dina juridiska kunskaper

Vi har skapat olika Juridikquiz som innehåller blandade juridiska frågor. Varje Quiz har 10 frågor. Syftet med dessa quiz inom juridik är att lära ut juridik på ett annorlunda sätt. På vår hemsida finns mycket information om juridik som är bra för alla att känna till, men det finns många som föredrar att lära sig på annat sätt. Exempelvis finns det personer som föredrar att göra olika prov och tester, istället för att läsa böcker och teori. Därför har vi skapat dessa olika quiz inom juridik

Vi sparar inte några svar eller andra uppgifter som kan knytas till dig som gör Quizen och vill att du ska känna dig trygg. Det gör ingenting om du råkar svara fel på någon fråga. Syftet med Quizen är att man lära sig något nytt och ett felaktigt svar kan också bidra till kunskap. Vi hoppas att våra Juridiska Quiz blir uppskattade och önskar dig lycka till!

testa dina juridiska kunskaper

Öppet alla dagar 09:00 - 20:00

08-81 66 33

Vi skriver och granskar avtal
på distans till fasta priser

juristbyrå online digital quiz juridik

1. BERÄTTA OM DIN SITUATION

Kontakta oss via mejl eller telefon 08-81 66 33 och berätta om din situation. Då får du möjlighet att berätta mer om din situation och vi diskuterar ärendet tillsammans.

juridik quiz digital juristbyrå online

2. DU FÅR ETT FASTPRIS

Efter att du gett oss information om vad du behöver hjälp med, kan vi beräkna hur lång tid det kommer att ta att genomföra arbetet och vi kan då ge dig ett fastpris.

avtal fasta priser Quiz juridik juridikskolor

3. VI SKRIVER ELLER GRANSKAR DITT AVTAL

Vi skriver eller granskar ditt avtal på distans enligt dina önskemål och vi ger dig tillgång till ett första utkast som du kan läsa innan vår genomgång tillsammans.

juristbyrå online juridikquiz

4. GEMENSAM GENOMGÅNG

En jurist går genom hela avtalet med dig via telefon och dator. Du får möjlighet att ställa frågor kring ärendet och kan lämna eventuella synpunkter eller kommentarer.

quiz juridik digitala juristerna juristbyrå online

5. KOMPLETTERING VID BEHOV

Vi kompletterar avtalet efter genomgången vid behov, om något behöver ändras, läggas till eller tas bort. Du är alltid delaktig i arbetet och vi skräddarsyr avtalet efter dina önskemål.

Juridikquiz

6. GRATIS JURIDIKSKOLOR

Vi driver olika gratis juridikskolor via våra sociala medier på LinkedIn, och Instagram. Vi har även en sammanställd Juridikskola här på vår hemsida.

Stäng meny
Call Now Button