JURIDIKQUIZ

Här kan du testa dina juridiska kunskaper

testa dina juridiska kunskaper

Vi har skapat juridiska quiz inom olika kategorier, som innehåller blandade frågor. Syftet med dessa quiz inom juridik är att lära ut juridik på ett annorlunda sätt. På vår hemsida finns mycket information om juridik som är bra för alla att känna till, men det finns många som föredrar att lära sig på annat sätt. Exempelvis finns det personer som föredrar att göra olika prov och tester, istället för att läsa böcker och teori. Därför har vi skapat dessa olika quiz inom juridik

Vi sparar inte några svar eller andra uppgifter som kan knytas till dig och vill att du ska känna dig trygg. Det gör ingenting om du råkar svara fel på någon fråga. Syftet med våra juridiska quiz är att du ska lära dig något nytt och ett felaktigt svar kan också bidra till kunskap. Vi hoppas att våra juridiska quiz blir uppskattade och önskar dig lycka till!

Öppet alla dagar 09:00 - 20:00

08-81 66 33

STEG 1:
Anlita oss

Beställ ett nytt avtal eller en granskning genom att kontakta oss via formuläret eller ringa oss på 08-81 66 33. När du har berättat om situationen, erbjuder vi dig ett fast pris för hela arbetet. Priset inkluderar samtal och genomgång av avtalet med en jurist. Därefter väljer du om vi ska bli anlitade.

STEG 2:
Arbetet utförs

Arbetet startar efter att du har bekräftat att du vill anlita oss. En jurist skriver eller granskar avtalet och kommer att dela det första utkastet med dig när det är klart. Då kan du läsa igenom avtalet och anteckna eventuella kommentarer, som du och juristen tillsammans går igenom vid en inbokad genomgång.

STEG 3:
Genomgång

Vid den inbokade tiden, kommer du och juristen att läsa igenom hela avtalet. Du får även möjlighet att ställa frågor kring avtalet. Om du vill, får din avtalspart också delta. I samband med genomgången kommer ni att diskutera ärendet och genomföra eventuella justeringar i avtalet. Därefter blir arbetet slutfört.