Jurister i Norrland

Jurister i Norrland

Vi är jurister som arbetar med många företag från Norrland och skriver avtal. Det finns få juristbyråer i Norrland och det är ett väldigt stort område. Det finns många företagare där. Men tyvärr måste de åka långa distanser, för att ta sig till sin jurist i Norrland. Det är båda tidskrävande och ineffektivt, därför att det finns få jurister i Norrland.

Alla företag ska ha tillgång till jurister och avtal

Norrland omfattar många städer såsom Luleå, Umeå, Kiruna. Distanserna mellan städerna är långa och traditionella juristbyråer finns i ett fåtal städer i Norrland. Vi tycker att det är viktigt att alla ska ha tillgång till jurister, eftersom konsekvenserna kan bli förödande annars. Vi anser att det är bättre att ha ett avtal som en jurist skriver och vara säker, istället för att skippa det på grund av att det är långt att ta sig till juristen. Om du bor i Norrland och behöver hjälp med att skriva och granska avtal, kan Digitala Juristerna hjälpa dig.

Vart du än är, finns vi där

Vi arbetar på distans och du kan nå oss vart du än befinner dig. Därför passar vi perfekt för företag i Norrland som söker en jurist. Du sparar också pengar, eftersom vi har billiga avtal. Våra priser är lägre än de flesta av konkurrenterna.

Avtal till fasta priser som du kan beställa via telefon

Vi kan ge dig ett fast paketpris, om du beställer flera avtal. Eftersom det blir enklare för oss att skriva flera avtal till dig, i takt med att vi lär känna dig och din verksamhet. Vi säljer alla våra avtal till fasta priser. Därför kan du känna dig trygg i vad det kommer att kosta. I priset ingår juridisk rådgivning kring ditt ärende och samtal med din jurist per telefon.

Alla våra priser finns publicerade i vår prislista (Se vår prislista här).

Beställ avtal eller ställ frågor till oss genom att:

Ringa till oss: 08-81 66 33.

Skicka ett meddelande till oss:Till kontaktformuläret

Företag i Norrland

I Umeå finns det ungefär 14 000 företag och i de andra Norrländska städerna finns det tusentals fler. De flesta företagen är små företag med mindre än 10 anställda. Dessa är viktiga för Sveriges näringsliv och tillväxt eftersom de genererar jobbtillfällen. Alla företag behöver avtal och hjälp av en jurist. Därför valde vi att vara en helt digital och modern juristbyrå.