Öppettider: Alla dagar 09:00-20:00
Kontrakt

Kontrakt

Kontakt och avtal är två begrepp som har liknande betydelse. Kontrakt är i princip alltid skriftliga, till skillnad från avtal som kan vara både muntliga eller skriftliga. Ett kontrakt är ett avtal som är juridiskt bindande mellan två eller flera parter. Ett kontrakt innehåller ofta klausuler, bestämmelser och andra förhållanden mellan parterna. När du ska signera ett avtal är det viktigt att veta vad du skriver under och vad innehållet faktiskt innebär för dig. Många avtal innehåller juridiska formuleringar som kan vara svåra att förstå för personer utan juridiska kunskaper. Därför är det bra att alltid granska kontrakt, innan signering.

Vi skriver och granskar kontrakt till fasta priser

Vi skriver och granskar det avtal du behöver till fastpris och samtal med jurist ingår alltid i priset. Om du exempelvis är osäker på vilken typ av avtal du behöver för ditt specifika ändamål, ring oss gärna på 08-81 66 33 så hjälper vi dig. Vi kan även hänvisa dig rätt, ifall ditt ärende kräver kontakt med myndigheter exempelvis Bolagsverket eller Skatteverket.

Nedan kan du läsa mer i länkarna om viktiga avtal/kontrakt inom tre vanliga branscher:

Vanliga avtal inom IT/branschen

Viktiga avtal inom restaurangbranschen

Vanliga avtal inom byggbranschen

Vi hjälper dig att skriva kontrakt eller förstå innebörden av ett existerande avtal. Vi skriver och granskar avtal på distans över telefon och dator. Om du exempelvis behöver hjälp att få ett avtal granskat, går vi igenom hela innehållet, punkt för punkt för att du ska förstå innebörden. Skicka in kontrakten till granskning@digitalajuristerna.se, så återkommer vi med ett fastpris. Vi behöver nämligen kika igenom det och se omfattningen för att kunna ge ett fastpris. Vi kommer också att komplettera kontraktet vid behov.

Läs mer om våra tjänster och priser här!

Stäng meny
Call Now Button