Öppettider: Alla dagar 09:00-20:00

I Gävle finns det ett fåtal fysiska juristbyråer och företagsjurister. Vi kan arbeta som jurister i Gävle på distans. I och med att vi arbetar digitalt finns vi tillgängliga för dig som bor där eller befinner dig någon annanstans. Det är miljövänligt, tidsbesparande och smidigt.

Företag i Gävle

Gävle är en relativt stor stad i Sverige, i jämförelse med de allra flesta städerna. Näringslivet där är relativt stort med över 8000 företag. Det finns bland annat storföretag i Gävle, exempelvis Billerud Korsnäs som omsätter över 10 miljarder och har många anställda runt om i landet. Näringslivet är nyckeln till arbetstillfällen och ju fler företag som växer, desto fler jobb genererar det. Det är därför viktigt att det går bra för både små och stora företag, eftersom det är en del av näringslivet.

Digitala Juristerna är jurister åt företag i Gävle

Vi arbetar med ett flertal företag och privatpersoner från Gävle och orterna runtomkring. Våra klienter uppskattar att de kan nå oss oavsett vart de befinner sig, vilket är smidigt och effektivt. Runt Gävle finns det flera orter. För företagarna och privatpersonerna som bor där, är det väldigt tidseffektivt att kunna nå oss digitalt, via dator och telefon. Det sparar tid samtidigt som det är miljövänligt.

Vi skriver och granskar avtal till fasta och rimliga priser enligt vår prislista, på distans via dator och telefon. Det ingår alltid samtal med jurist i våra priser, där vi går igenom avtalet tillsammans. För oss är det viktigt att du känner dig nöjd efter att du anlitat oss och att du vet vad du har beställt samt till vilket slutpris. Dessutom tycker vi det är viktigt att du förstår innehållet i avtalet som vi har skrivit eller granskat innan du skriver under det. Därför går vi alltid igenom allt innehåll tillsammans med dig. Du får också tid till att ställa frågor till din jurist, om du känner dig osäker eller undrar något speciellt.

Stäng meny
Call Now Button