Öppettider: Alla dagar 09:00-20:00

Jurist inom avtalsrätt i Stockholm

Behöver du en jurist inom avtalsrätt i Stockholm? Vi är en digital juristbyrå och har klienter i hela landet. Vi arbetar enbart med fasta priser och all kundkontakt sker via telefon och dator. Det är både smidigt och tidseffektivt för alla parter.

Vi är specialiserade inom avtalsrätt och arbetar med att skriva och granska avtal till fasta priser. Våra klienter är främst företag och företagare, men vi skriver och granskar även avtal åt privatpersoner. Tack vare digitaliseringen och alla tekniska hjälpverktyg som vi har att använda idag, kan vi sköta arbetet smidigt på distans.

Affärsjurister i Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad och det är även den största staden i landet, vilket gör det till en viktig stad för Sveriges näringsliv. Tusentals företag startar varje år i Stockholm och många av de största företagen, har sina huvudkontor där. Många av våra klienter driver företag eller är bosatta i Stockholm. De flesta juristbyårerna ligger i innerstaden, vilket innebär att det kan vara tidskrävande att ta sig till och från en byrå. Men du kan nå oss vart du än befinner dig, eftersom vi arbetar digitalt.

Till skillnad från många andra juristbyråer tillämpar vi alltid fasta priser och samtal samt genomgång med jurist ingår alltid. Vi vill att du ska få den hjälp du behöver, utan att behöva oroa dig för kostnaden. Du får alltid veta det totala priset i förväg.

Jurister specialiserade inom avtalsrätt

Juridiken är bred och komplex med många verksamhetsområden. Vi är specialiserade och inriktade på avtalsrätt. Här kan du se vår prislista med våra vanligaste avtal som vi skriver.

Är du i behov av ett avtal som inte finns i prislistan? Då får du gärna kontakta oss för att få ett fast pris för avtalet du behöver. Om du vill beställa flera avtal, kan vi även ge dig ett bättre paketpris. Du når oss enklast via telefon på 08-81 66 33 eller genom att mejla till kontakt@digitalajuristerna.se.

Har du avtal som du vill få granskat och förklarat? Då kan du mejla avtalet till oss via granskning@digitalajuristerna.se, så återkommer vi med en prisoffert. Vi behöver se omfattningen av avtalet och bedöma hur mycket som behöver kompletteras/redigeras innan vi kan göra en prisbedömning.

Våra gratis juridikskolor

Vi vill även tipsa dig om våra tre olika gratis juridiksolor som vi driver, för att lära ut juridik på ett enkelt sätt. Juridiken berör oss alla i vår vardag och det är otroligt viktigt att alla i samhället känner till sina rättigheter och skyldigheter. Därför startade vi våra gratis juridiksolor, som är nyttiga för alla att följa. Vi driver dem via våra sociala medier på LinkedInFacebook och Instagram.

Varmt välkommen!

Stäng meny
Call Now Button