Företagsjurister Stockholm

Företagsjurister Stockholm

Det finns många affärsjurister, företagsjurister och juristbyråer i Stockholm. Vi arbetar med företag från Stockholm och övriga delar av landet och är affärsjurister på distans, via dator och telefon. I Stockholm finns det flest juristbyråer och advokatbyråer jämfört med i övriga landet. Vilket är ganska självklart med tanke på antalet invånare som bor i Stockholm.

Stockholm brukar också vara kallat för Skandinaviens huvudstad. Det finns många företag som arbetar i Stockholm och från Stockholm. Det bor drygt 2 miljoner människor i länet och ungefär 1 miljon i kommunen. Cirka 1 fjärdedel av alla Sveriges företag finns i Stockholms län, vilket motsvarar ungefär 300 000 stycken.

Stockholm växer dagligen och det är därför viktigt att det startar fler företag och att de befintliga företagen växer. Eftersom det generar arbeten. Stockholm är bland de städerna i Sverige där bostadsbristen är som allra störst. Stockholm slog till och med rekord i Guiness rekordbok för att ha världens längsta bostadskö. Efterfrågan på juridisk hjälp och företagsjurister är stor i Stockholm. Detta är anledningen till att det finns så många juristbyråer i Stockholm, både stora och små. Det finns byråer med ett 100-tal anställda till mindre bolag med enbart ett fåtal anställda.

Digitala Juristerna arbetar som företagsjurister i Stockholm och andra städer

Vi skriver och granskar avtal till främst företag. Bland annat skriver vi aktieägaravtal, aktieöverlåtelseavtal, anställningsavtal, GDPR-avtal, samarbetsavtal, sekretessavtal och många fler till fasta priser. Majoriteten av våra klienter är företag, men vi skriver också avtal till privatpersoner. Exempelvis äktenskapsförord, skuldebrev och testamenten.

Våra klienter finns i hela landet. Det är en av de främsta fördelarna med att arbeta digitalt över dator och telefon. Vi har många klienter från Stockholm, eftersom det finns så många företag där. Det är effektivare att kunna ringa sin jurist och diskutera eventuella frågor, skriva och granska avtal, än att boka fysiska möten. Eftersom du slipper resa till och från en fysisk juristbyrå, som kan vara mycket tidskrävande. Vi vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig, för att du ska ha mer tid över till annat. Dessutom är det miljövänligare att sköta kontakten med din jurist på distans via dator och telefon.

Det är enkelt att anlita oss

Processen för att anlita oss är enkel. Du kontaktar oss via mejl eller telefon och berättar vad du vill ha hjälp med. Vi ställer då de frågor som vi behöver ha svar på, för att vi ska kunna skriva eller granska ett eller fler avtal. Om du vill ha ett avtal granskat, behöver vi se avtalet för att kunna ge dig ett fastpris. För att göra det så smidigt som möjligt, kan du mejla avtalet till granskning@digitalajuristerna.se. Därefter återkommer vi med en offert med ett fastpris. Lämna gärna även ditt namn och telefonnummer, för att vi enkelt ska kunna kontakta dig.

Vi vill att du ska känna dig trygg i vad allting kommer att kosta. Särskilt innan du accepterar något eller anlitar oss. Många andra juristbyråer tar betalt per timme, det kan därför bli mycket dyrare för dig än det du tänkt dig. Men så arbetar inte vi. Vi tycker att du ska veta vad det kommer att kosta innan du fattar beslutet. I våra fasta priser ingår alltid samtal och en genomgång med en jurist online via dator och telefon. Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig. Vi gör alltid vårt bästa för att kunna hjälpa dig, oavsett vad ärendet gäller. Vi kan även i vissa fall hänvisa dig rätt till behöriga myndigheter om ditt ärende kräver det, exempelvis Skatteverket, Bolagsverket eller allmän domstol.

Du når oss på 08-81 66 33 eller genom att mejla till Kontakt@digitalajuristerna.se