Företagsjurist Östersund

Företagsjurist Östersund

Företagsjurist för företag i Östersund

Behöver du en affärsjurist eller företagsjurist i Östersund som kan skriva och granska avtal? Vi arbetar på distans med klienter i hela landet. I våra alltid fasta priser, ingår samtal och genomgång med jurist. Därför kan du känna dig trygg i var den totala kostnaden kommer att bli för ärendet. Våra klienter är främst företag, men vi arbetar också med privatpersoner.

I Östersund och närliggande orter finns det många företag och många är i behov av juridisk hjälp. Du kan nå oss vart du än befinner dig, genom dator och telefon. Dessutom är det smidigt och effektivt samtidigt som du sparar tid, genom att vi arbetar på distans. Eftersom vi arbetar på detta sätt, behöver du inte heller avsätta tid för att fysiskt träffa oss, vilket också har många fördelar.

Företagsjurist för företag i Östersund inom avtalsrätt

Digitala Juristerna är specialiserade inom avtalsrätt. Vi arbetar med att skriva och granska avtal till fasta priser. Juridiken är komplex och innehåller många verksamhetsområden, varav avtalsrätt är ett. Därför har vi valt att inrikta oss inom avtalsrättens område.

I Sverige ligger majoriteten av de traditionella juristbyråerna i de allra största städerna vilket är problematiskt för invånarna i städer som inte har samma möjligheter. Vår målsättning är att alla ska ha tillgång till en företagsjurist som kan skriva och granska dina avtal, oavsett om du bor på landsbygden, Östersund eller Stockholm.

Exempel på avtal vi skriver till företag är:

Exempel på avtal vi skriver till privatpersoner är:

Se prislista med våra vanligaste avtal här.

Kontakta oss för arbeten om avtal

Vill du upprätta ett avtal eller behöver få ett avtal granskat och förklarat, kontakta oss så hjälper vi dig. Du når oss enkelt via telefon genom att ringa oss på 08-81 66 33. Det går även bra att mejla oss till kontakt@digitalajuristerna.se.

Gratis juridikskolor för alla privatpersoner och företagare

Är du intresserad av att lära dig mer juridik? Följ oss på LinkedInFacebook och Instagram där vi driver tre gratis juridikskolor. Bland annat beskriver vi juridiska begrepp, sammanfattar nyheter, uppmärksammar nya lagar och svarar på klientfrågor m.m. Du hittar också många vanliga frågor och svar på vår hemsida under fliken juridikskola. Genom att följa våra juridikskolor, kan du lära dig mer om dina rättigheter och skyldigheter enligt våra gällande lagar. Dessutom skriver vi inspirerande och motiverande inlägg som vi hoppas är till nytta i din vardag.