Öppettider: Alla dagar 09:00-20:00

Digitalisering sker inom alla branscher. Digitalisering innebär en teknologisk process med syfte att förbättra verksamheten med hjälp av digital teknik. Exempel på sådan teknik är appar och system i datorer.

Ofta handlar det om att en befintlig eller ny verksamhet som ska bli snabbare och effektivare. Utveckligen sker till ördel för både kunderna och företaget. Det är inte många som säger emot att digitaliseringen är här för att stanna och att ständigt bli utvecklad. Vissa menar till och med att det är en revolution, som kan jämföras med industrialismen i början av 1900-talet. Ett tips är därför att hänga med i digitaliseringen och digitalisera ditt företag. Det är oerhört viktigt att hänga med i de samhällsförändringarna som sker idag, tack vare digitaliseringen. Därför är det bra att planera över hur du kan digitalisera ditt företag ytterligare, för att hänga med i utveckligen.

Digitalisering sker inom alla branscher

Digitaliseringen har förändrat de flesta branscher i Sverige och i andra länder och många kunder uppskattar att kunna få smidigare, enklare och snabbare hjälp. De flesta i Sverige och många andra länder använder idag en smartphone och dator med bra internetkoppling. I telefonen kan du i princip göra allting du kunde göra i en dator för 15 år sedan. Det sker idag mycket snabbare genom telefonen. Du kan boka ett gratis samtal inom ditt ärende med en jurist via telefonen hos Digitala Juristerna och diskutera ditt ärende på distans. Det är också möjligt att utföra sina ärenden hos myndigheter digitalt, exempelvis skatteverket.

Om du kliver på ett tåg kommer du att se att det inte är många som läser fysiska tidningar. Istället läser personer tidningar via sin telefon istället. Det är smidigt och enkelt. Det är också extremt ovanligt att vi i Sverige går och hyr en film via en fysisk butik. Detta var dock väldigt vanligt för 15 år sedan. Idag hyr vi istället filmen via våra datorer. Samhället har verkligen förändrats extremt mycket de senaste 15 åren genom utvecklingen av digitaliseringen.

Samhället i stort blir allt mer digitalt

Fler och fler företag blir digitala och digitalisering sker inom alla branscher. Många företag omvandlar deras tidigare tjänster till mer digitala tjänster. Vi människor har blivit vana med att få saker snabbt och bekvämt i dagens samhälle. Det mesta går att göra via internet, vilket är både snabbt och bekvämt. Numera kan du till och med träffa läkare, psykologer, tandläkare, mediebolag och många fler digitalt. Det gör det smidigare både för företagen och kunderna. Eftersom det är effektivare att träffa någon digitalt, vart du än befinner dig. Alternativet är att du måste ta dig till det fysiska företaget vilket är tidskrävande. I vissa fall behövs det ändå ett fysiskt möte. Men det första mötet kan ske digitalt. Då sker en utvärdering av vad du behöver hjälp med och om du behöver träffa företaget fysiskt.

Det är positivt att digitalisering sker inom juristbranschen

Vi vill utveckla och modernisera juristbranschen som är väldigt traditionell. Vi tycker inte att det är nödvändigt att behöva träffa sin jurist för att skriva ett avtal. Eftersom det idag finns så bra digitala verktyg för att göra det på distans. Därför skriver vi avtal på distans till fasta priser enligt vår prislista eller en offert. En annan del av våra tjänster är att vi också utför granskningar av avtal till fastpris.

Våra jurister går ändå alltid igenom avtalet med dig över telefon. Detta skulle du även i annat fall behöva göra med en jurist på plats vid juristbyrån. Kvalitet och servicen du får hos oss blir densamma. Men du sparar tid genom att slippa åka fram och tillbaka till juristbyrån. Det är positivt för både dig och miljön. Vi bryr oss om din tid och vill ta vara på den på bästa sätt.

Vi är din jurist på distans, via dator och telefon, tack vare digitaliseringen inom juristbranschen som vi är med och driver fram

Dessutom är det positivt att vi kan nås på distans för företagare och privatpersoner som är ute och reser mycket. Vissa kanske bor i mindre städer, där det inte finns några juristbyråer. Det är extremt tidskrävande och även kostsamt att behöva resa till närmaste storstad för att få ett avtal skrivet, en granskning av ett avtal eller behöva fråga sin jurist något. Därför är vi med och utvecklar digitaliseringen som sker inom juristbranschen. Vi vill hjälpa alla våra klienter vart de än befinner sig, på ett smidigt, enkelt, billigt och lättillgängligt sätt.

Stäng meny
Call Now Button