Öppettider: Alla dagar 09:00-20:00

Affärsjurister arbetar med många olika områden inom företagsjuridik. Det finns specialister inom de olika områdena i affärsjuridik. Exempelvis avtalsrätt, skatterätt, bolagsrätt, tvister inom affärsjuridik. Vi arbetar enbart med att skriva och granska avtal till främst företag, till fasta priser (prislista). På grund av att affärsjuridiken är så pass bred och komplicerad är det vanligaste i branschen att jurister specialiserar sig inom ett område.

Vi finns tillgängliga för dig oavsett vart i landet eller världen du befinner dig. Eftersom vi arbetar digitalt via dator och telefon, kan du nå oss vart du än är. Vi värderar din tid och tycker att det är tidskrävande och osmidigt att du ska behöva ta dig till och från en fysisk juristbyrå. Det är dessutom miljövänligare att arbeta med din jurist online på distans.

Vi vill lära dig allt du behöver veta om juridiken i ditt företagande

Juridiken kan vara komplicerad och svårförståelig för personer som inte är jurister. Juridiken påverkar oss alla i vårt vardagliga liv, eftersom vi är skyldiga att följa gällande lagstiftning. Vi brinner för att lära ut kunskap inom juridik och driver därför tre gratis juridikskolor på LinkedInFacebook och Instagram. Vi lär ut juridik genom att förklara innebörden av juridiska begrepp, svarar på juridiska frågor och sammanfattar relevanta domar m.m.

När du driver företag finns det många regler och lagar att förhålla sig till. Det finns vissa regleringar som många känner till och andra som väldigt få känner till. När det gäller beslut som är kostsamma eller kan påverka företaget på lång sikt, är det alltid bra att dubbelkolla med en jurist.

Vi är affärsjurister inom avtalsrätt

Vi är affärsjurister som är specialiserade på avtalsskrivning och avtalsgranskning. Det har ofta hänt att våra klienter har varit nära på att ingå ett väldigt ofördelaktigt avtal, för att de inte förstått sig på innebörden av avtalsinnehållet. Det är bättre att vara säker genom att be en jurist granska innehållet innan du skriver under något. Vi vet att många mindre eller nystartade företag kan ha en tight budget och därför ibland väljer att avstå från att anlita en jurist för att spara pengar. Tyvärr kan det bli betydligt dyrare i längden. Vi tycker att alla ska ha råd att få den juridisk hjälp de behöver och därför arbetar vi alltid efter fasta och rimliga priser.

Skriva eller granska avtal

Vi hjälper dig att skriva eller granska avtal online till fasta priser. Genom att vi arbetar digitalt över telefon och dator, finns vi alltid tillgängliga vart du än befinner dig. Om du vill att vi granskar ett avtal går det bra att mejla det till granskning@digitalajuristerna.se. Lämna gärna ditt namn och telefonnummer, så återkommer vi med ett fast pris för ärendet. I priset ingår alltid juridisk rådgivning via telefon med en affärsjurist.

Du får även kontakta oss via telefon på 08-81 66 33. Varmt välkommen.

Stäng meny
Call Now Button