Affärsjurister Gotland

Affärsjurister Gotland

Vi är affärsjurister och har många klienter från Gotland och Öland. I och med att vi arbetar digitalt som företagsjurister, kan våra klienter nå oss vart i landet de än befinner sig. Det är smidigt, enkelt och miljövänligt. Svenska öar, exempelvis Gotland och Öland har få affärsjurister och juristbyråer. Detta innebär att företagare måste ta sig till fastlandet vid behov av en företagsjurist, vilket är tidskrävande. Därför skapades vår juristbyrå, Digitala Juristerna, för att göra juridiken och jurister mer tillgängliga för personer och företag runt om i landet.

Vi är affärsjurister och företagsjurister som arbetar med att skriva och granska avtal till klienter från Gotland och hela landet

Vi arbetar inom avtalsrätt med att skriva och granska avtal på distans. Avtalsrätt är en del av affärsjuridiken och berör både privatpersoner och företag. Det finns företag i alla städer och ofta även i mindre byar. Vi skriver alla avtal ett företag kan tänkas behöva. Exempelvis aktieägaravtal, aktieöverlåtelseavtal, samarbetsavtal, anställningsavtal, allmänna villkor, GDPR avtal, sekretessavtal, konsultavtal, äktenskapsförord och mycket mer. Alla våra avtal skräddarsys efter just din situation och de anpassas efter varje enskild verksamhet.

Många företag behöver avtal i diverse situationer och även många privatpersoner behöver olika avtal. Exempelvis testamenten, äktenskapsförord, fullmakt och skuldebrev m.m. Vi vill att alla ska kunna få hjälp med att upprätta nödvändiga avtal oavsett vart du bor.

De allra flesta juristbyråerna och advokatbyråerna i Sverige är belägna i de större städerna. Det innebär att alla som bor utanför de stora städerna, måste ta sig till och från storstaden för att få hjälp med juridiska ärenden. Utvecklingen av digitaliseringen har gett oss möjligheter till att kunna utföra ärenden effektivare och vi vill att processen ska vara så effektiv som möjligt för alla parter, för att möjliggöra mer tid till annat.

Vi skriver och granskar avtal till fasta priser

Vi skriver avtal åt både företag och privatpersoner, men arbetar främst med företag. Det ingår alltid samtal och genomgång med en jurist i våra fasta priser. I samtalen får du möjlighet att diskutera ärendet närmare med en jurist och att ställa dina frågor.

Behöver du hjälp med att upprätta ett avtal som inte finns med i vår prislista med våra vanligaste avtal, kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan nå oss via telefon på 08-81 66 33 eller genom att mejla till kontakt@digitalajuristerna.se.

Om du har ett befintligt avtal och vill ha det granskat, mejla avtalet till granskning@digitalajuristerna.se. När vi kikat igenom det, återkommer vi med en prisoffert.

Lär dig mer om juridik genom våra gratis juridikskolor online

Vi driver tre juridikskolor på våra sociala medier, LinkedInFacebook och Instagram. I juridikskolorna lär vi bland annat ut juridiska begrepp, svarar på vanliga judiska frågor och klientfrågor, tar upp nya lagar och praxis m.m. Juridiken är ofta komplicerad och kan vara svår att förstå för någon som inte är tillräckligt insatt i juridiken. Därför skriver vi våra förklaringar med ett lättförståeligt språk. Vi försöker bland annat att undvika att använda judiska termer för att förklara en juridisk term, eftersom det annars lätt kan bli förvirrande.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig.